Inleiding

Deze rubriek was de directe aanleiding tot het maken van deze website. Zoals iedereen wel eens doet, typte Eric op een keer zijn naam in het zoekvenster van Google. Groot was onze verbazing dat er heel wat linken te voorschijn kwamen en dikwijls verwezen naar een ver verleden. Wat we allemaal hebben aangetroffen en hoe de familie Vilters verweven is met de geschiedenis van ons dorp Zelem, kunnen jullie lezen onder de rubriek "Vilters".

Vanzelfsprekend doen we hetzelfde met de familie "Vanhemel". Hiervoor verwijzen we jullie graag naar de rubriek "Vanhemel".

Natuurlijk zijn we ook niet enkel kinderen van onze vaders. Vermits stamboomonderzoek zo een interessante hobby is hebben we ook de kronieken van onze families aan moederskant toegevoegd. Voor Eric is dat de familie Brouwers, voor Eveline de familie Clerx. Beiden sterk vertegenwoordigde namen in onze regio.

De bedoeling van deze rubriek is echter niet om een volledige stamboom van deze families te publiceren, maar eerder om er een familiekroniek van te maken.

We wensen jullie veel plezier met dit stukje persoonlijke geschiedenis!

familie - selected
          
banner
Klik hieronder op een van de rubrieken en je komt onmiddellijk te weten wat onze bedoeling hier is.
Inleiding
Vilters
Vanhemel
Brouwers
Clerx
Home